Carriëre

Hoe vind ik als HSP werk dat bij mij past?

Het vinden van werk dat bij jou past als HSP is net zo moeilijk of makkelijk als voor mensen die niet hoog sensitief zijn. Het verschil is dat het het voor jou belangrijker is om werk te vinden dat bij je past zodat je de balans in je leven kunt vinden.

Verhoog het plezier in je werk

Als je jaren plezierig hebt gewerkt en dat wordt na verloop van tijd minder dan is de kans groot dat je jouw talenten niet meer in je werk kwijt kunt. Je werk past dan niet meer goed bij je en kost je meer energie dan dat het je oplevert. Met de coaching van Escensus krijg je inzicht in jouw talenten en op welke manier je die in je werk kunt inzetten. Dat kan zijn in een andere richting maar vaak ook in je bestaande werk.

Meer kans op een leuke baan

Door de coaching van Escensus verhoog je de kans om een leuke baan te vinden die bij je past. Eenvoudig door je beter te leren voelen en door je hoogsensitiviteit te vertalen naar competenties die door werkgevers worden gevraagd. Dit kan in elk vakgebied zodat je dicht bij je opleiding en ervaring kunt blijven.

Direct aan de slag

Als je direct aan de slag wilt neem dan nu de eerste stap en vraag het gratis rapport  “Hoe krijg je in 10 stappen controle over je hoogsensitiviteit”aan. Dit rapport wordt door veel van mijn klanten erg gewaardeerd omdat je hiermee zelf veel problemen oplost. Aanvragen is eenvoudig door in de kolom hiernaast je naam en Email adres in te vullen.

Comments are closed.