HSP Coach

HSP Coach Bewust Energiek Sensitief

Escensus richt zich op de begeleiding van mensen die zich zelf hoogsensitief of hooggevoelig vinden of zo door anderen worden genoemd. Het doel van deze begeleiding/coaching is dat jij je na aantal sessies je bewust kunt omgaan met je eigen sensitiviteit waardoor je ook weer vol energie bent.

Wie ben ik

Mijn naam is Jos Leendertse. Sinds 1987 werkzaam in verschillende (interim) functies in de IT ben ik mij vanaf 2006 meer gaan oriënteren op organisatieveranderingen (SIOO) en persoonlijke ontwikkeling. Het integreren van de vaak rationele IT wereld met de meer menselijke vraagstukken is niet altijd eenvoudig voor me geweest. Na mijn opleiding tot talentencoach en NLP Master ben ik in 2009 fulltime gestart met Escensus als HSP Coach en met het faciliteren van trainingen en workshops.

Na een jaar kwam de kans voorbij om dit te combineren met een deeltijd ICT management functie waardoor ik de integratie van hard en zacht van feiten en gevoel dagelijks voor elkaar moest zien te krijgen. Ondertussen werk ik weer fulltime als ICT manager. Mijn coaching vaardigheden kan ik hierbij goed gebruiken. In de avonduren begeleid ik regelmatig mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hoogsensitiviteit en vastlopen in het werk is een veel voorkomende vraag en vraagt om een aanpak waarbij we zowel naar jou als naar je plek en rol in de organisatie kijken. Hierbij hanteer ik twee sporen die we gelijktijdig oppakken:

  • Het ontdekken van jouw competenties en je plek in de organisaie innemen
  • Bewaken en/of verbeteren van je energieniveau zodat je zowel tijdens je werk als daarna vol energie bent

 

Comments are closed.