Hoogsensitiviteit en de invloed van gifresten en hormonen

Hoogsensitiviteit en de invloed van gifresten en hormonen

Groente en fruit uit Nederland bevatten de minste gifresten in vergelijking met producten uit de rest van de EU en erbuiten. Dat concludeert de Consumentenbond uit de nieuwste cijfers van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA).  GezondheidsProducten van buiten de EU overschrijden het vaakst de normen uit de Warenwetregeling Residuen van Bestrijdingsmiddelen.

De bond analyseerde metingen van 2009 en 2010, een periode waarin de nVWA zo’n 8000 groente- en fruitmonsters onderzocht. De normen voor toegelaten bestrijdingsmiddelen in Nederland zijn zo streng dat overtredingen niet meteen riskant zijn voor de gezondheid. (Bron gezondheidsnet)

Hormoonfactor cover 13e druk hrGifresten in  voedingsmiddelen kunnen zeker bij hoogsensitiviteit tot diverse klachten leiden. Ook bij voedingssupplementen is het belangrijk de kwaliteit te bewaken. Goedkope en onjuiste procedures verhogen behalve de concentraties van goede ingrediënten ook de concentraties van gifresten. Vaak zijn dit stoffen die sterk van invloed zijn op je hormonen met allerlei bijeffecten zoals vermoeidheid, gejaagdheid, lichamelijke klachten etc. En een een lichaam uit balans is ook gevoelig voor stress en emoties.

Gelukkig kun je je hormoon balans herstellen, iedereen en vooral ook als je gevoelig bent. Het boek hormoonbalans van Ir. Ralph Moorman beschrijft hoe.

Bestel dit boek direct bij Ralph Moorman en maak een eerste stap in het beter omgaan met je sensitiviteit.

 

This entry was posted in hooggevoelig, hoogsensitief, hoogsensitiviteit, Hormonen, hsp, voedingssupplement and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hoogsensitiviteit en de invloed van gifresten en hormonen

  1. Pingback: TTIP gevaarlijk voor je gezondheid - Escensus

Geef een reactie