Escensus = Klimmen = Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling voor professionals en managers

Escensus begeleidt professionals, managers en teams als opleidingen en kennis niet voldoende zijn en het er om gaat hoe je als persoon met de dingen omgaat. Want weerstand, verschillende verwachtingen, veranderingen, drukte of juist sleur kunnen zorgen dat mensen onder hun niveau presteren.

helpen bij klimmen

Met wat hulp kan iedereen leren klimmen

Als manager heeft het dan geen zin om nog harder te trekken of duwen. Dan is het nodig om uw medewerker een spiegel voor te houden en nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken.In die situaties is een externe coach nodig die met een open blik naar de situatie kijkt en u en uw medewerker teruggeeft wat er aan de hand is. Escensus biedt u die coach.

We begeleiden uw medewerker naar een andere denkwijze en gedrag en komen gezamenlijk met u als leidinggevende en uw medewerker tot een betere invulling van werkzaamheden.

 

Als mensen of teams in uw organisatie lijken stil te staan neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of kijk onder diensten voor enkele van onze begeleidingsvormen. Of we nu professionals of managers helpen, we creëren ruimte voor verandering en ondersteunen bij concrete gedragsveranderingen waardoor uw medewerker weer verder kan klimmen.

Comments are closed.