Aanbevelingen

Ervaringen met de coaching van Escensus

“Een tijd geleden had ik het stappenplan van Jos ontvangen voor controle over hoogsensitiviteit. Ik noem het liever een scherpzinnig signaleringsvermogen. Ik zocht een manier om controle te krijgen op de impact van de signalen uit mijn omgeving op mezelf. Bij Jos was ik hiervoor aan het goede adres. Hij heeft mij via NLP een handreiking gegeven, die ik kan toepassen en zo goed voor mijn energiehuishouding zorg.”
Annette

“Jos, Heel veel dank voor die diepe trance om mijn zintuigen zo af te stellen dat ik geen last meer heb van wat ik vroeger HSP zou hebben genoemd. Geweldig om zo te visualiseren en alles zo bewust te ervaren. Nu hoef ik alleen maar een prettige geur te bedenken en voel ik me plotseling weer heerlijk ontspannen. Ik voelde mij erg warm ontvangen, heel veilig en vertrouwd zo bij jou en in de mooie ruimte die je hebt.” Dank, Lily.

“Beste Jos, Onlangs, op de NLP cursus van Joost van der Leij te Amsterdam, heb jij in verband met mijn bovenmatige gevoeligheid qua horen, zien en voelen mij in trance gebracht en een paneel in mijn onbewustzijn geinstalleerd. Dat paneel bevat o.m. volumeknoppen voor horen, zien en voelen, die ik kan reguleren en een zgn. chunkknop die ook gereguleerd kan worden.
Ik vond / vind het heel fijn dat je dit paneel bij mij hebt willen installeren en heb er veel baat bij. Dank!”
Hartelijke groet, Marielle

“Iedere dag is een geweldige dag, ik heb het weer heerlijk met mijn man en kinderen en het effect terug van hen is hartverwarmend.Jos, heel erg bedankt, ik kom zeker nog een aantal sessie bij je volgen want dit gevoel wil ik niet meer kwijt. Dat wil ik stevig verankeren zoals je dit in NLP termen zou zeggen.” Groetjes, Sonja

 

One Response to Aanbevelingen

  1. Annette says:

    Een tijd geleden had ik het stappenplan van Jos ontvangen voor controle over hoogsensitiviteit. Ik noem het liever een scherpzinnig signaleringsvermogen. Ik zocht een manier om controle te krijgen op de impact van de signalen uit mijn omgeving op mezelf. Bij Jos was ik hiervoor aan het goede adres. Hij heeft mij via NLP een handreiking gegeven, die ik kan toepassen en zo goed voor mijn energiehuishouding zorg.
    Annette

Geef een reactie